sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Muotimaailman mölytoosa

Voi kauheeta !

Hirveätä, vallan kauheata. Linnan juhlissa on tapahtunut hirvittävä moka. Kuulemma ei osata pukeutua etiketin mukaan. Sitä on sitten yksi tuntematon muotiguru verrannut valtiotason keskisormen näyttämiseen.

Antakaa mun kaikki kestää. Tästähän voi tulla valtioiden välinen kriisi, vakava kahnaus. Parolan kallioluolissa jo varmaan Leopardit hyrskyttävät putket kohden inhaa itää.

Innokkaimmat vaunumiehet on jouduttu sitomaan pihalla puuhun kiinni.

Siis mistä on oikein kyse ? No siitä tietenkin.Venäjän suurlähettilään Aleksander Rumjantsevin puolisolla oli housuasu päällänsä. Olisko muka ollu parempi ilman housua ? On näillä yhteiskunnan kellokailla sitten hirveät huolet.

Tyyliasiantuntija
Outi Brouxin mielestä asu oli selvä poliittinen kannanotto.

-Tämä on poliittinen keskisormen näyttö Suomelle. Se on täydellinen moka ja häpäisy, Broux sanoi Aamulehden haastattelussa.


Juuri kun olin toipunut Lenita Airisto näppylöistä. Tulee tää uusi hyväkäs ja saattaa valtakuntien välit koetukselle. Mitähän kauheeta tästä vielä seuraakaan ?

Toisaalta taas hehkuteltiin uutta ekologista linjaa pukeutumisessa, oli tehty mekkoa vanhoista pöytäverhoista ja muusta kierrätysmateriaalista. Niinkuin on järkevääkin.

Jos tasavallan hallitus olisi ajantasalla, se tarttuisi tomerasti tuohon lausuntoon, tekisi lisäbudjetin ja hommaisi tuolle Brouxille (kuka sitten lieneekään) menolipun Grönlantiin, mielummin jalkaisin ja mukaan matkalukemiseksi vaikka teos: Kalaverkon paikkaajan opas.

Hyvää päivänjatkoa...


2 kommenttia:

Erkki Jormanainen kirjoitti...

En minäkään tiijjä kuka on Margareta Mahler tahi Daniel... mikä se nyt oli.

Veikko Järvinen kirjoitti...

Taidat huijata, kaikkihan sen tietää että ovat "vauva-analysaattoreita"

Niin, tai jotain sensuuntaista ajatusmaailman penkojaa.

Motto: Lapsi on persoona jo syntyessään.