torstai 10. huhtikuuta 2008

Vedonlyöntiä


Vedonlyönti on joillekkin varsinainen harrastus. Useimmin on kyse vain kahvista tai kirkkaasta pullosta. Pieni panos on vedonlyönnin suola. Pitäähän se olla.

Tavallisin vedonlyönti Koskissa kohdistuu johonkin jalkapallon tai muun pelin voittajaan. Sehän on luonnollista palloilupaikkakunnalla.

Toinen tavanomainen vetokohde on lämpötila jonkun hiihtotapahtuman yhteydessä. Samaa sarjaa on veikkaus siitä koska jäät lähtevät Lotilanjärvestä tai Mallasselältä. Aina ne vielä on lähtenyt.

Ihan uutukaisia ovat arvaukset siitä koska LIDL aukeaa. No, siihen on tullut jo varmistus että 17.4.2008 pitäisi ovet avautua asiakkaille.

Ongelmallisin on ollut arvata elokuvateatterin avautumista. Tietääkö sitä kukaan ? Kovasti on takkuista ollut, vaikka talkooväki on siellä ansiokkaasti ahkeroinutkin.

Yhtä epävarmaa on sanoa päivämäärää koska Sampo-pankin verkko ongelmat ovat ohitse. Luvattoman pitään ne ovat jo jatkuneet.

Itse sain eilen Ideaparkissa automaatilla sen todeta. Kuluttajavirastokin alkaa kait asiakkaita ohjeistamaan miten haetaan korvausta asian johdosta.

Asiakkaan ptäisi olla "kunkku" jota palvellaan. Niin, kerrotaanhan sitä entisen pankkimiehenkin tokaisseen,liekö sitten totta? " Ei ne duunarit ja eläkeläiset tuo kuin hiekkaa pankkisalin lattioille"

Noinkohan asia on ?

Ei kommentteja: