sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Kiire

Kiire on merkillinen juttu. Kaikkia se joskus vaivaa,aiheesta tai aiheetta. Kun nuorison viikonloppuun liittyy kiire ja mukana on annos nuoruuden riehaa. Se saattaa olla hyvinkin arveluttava yhdistelmä.

Aamukierroksella sunnuntaisessa hiljaisessa kaupungissa katse kiintyi autonrehjuun joka oli ottanut mittaa tukevan pylvään kanssa. Pylväs kesti, auto ei. Poliisit olivat paikalla käyneet ja jättäneet merkiksi sivupeiliin oman tarranauhansa. Avonaisesta takaikkunasta näkyi sisällä olutlaatikko. Ajelulla oli siis ollut tarvikelaukku mukana.

Autossa oli olutbägin lisäksi ollut sisällä 7 nuorta. Aamulehden lähteen mukaan iältään 18 - 20 vuotiaita. Keli oli normaali keli, mutta vauhtia on ollut kaupungin keskustaan liikaa. Kaksi loukkaantunutta oli sairaalaan viety, sinne on onneksi matkaa vain vajaa puoli kilometriä.

Kiire voi joskus loppua yllättäen, kesken ilon ja riehakkaan viikonlopun. Tässäkään tapaksessa ei ollut kuljettaja lehden mukaan humaltunut. Oliko sitten kerran taas niin että seurueelle täytyi näyttää. Antoiko joku vauhtia komennolla "hanaa" ja menoksi.

Kiire ja auto on aina vaarallinen yhdistelmä. Sen asian kun aina muistaisi itse kukin.Tuossa tapauksessa, kun tuossa viiden hengen autossa on kaksi ylimääräistä, ahtaus ei sitten anna kuskillekaan paljon liikkumavaraa.

Ei kommentteja: