sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Akkujen latausta




Paristoja on syytä aika ajoin ladata, jotta ne pysyisivät toimintakuntoisina ja käyttökelpoisina. Mikäpä olisi ihmisrehjulle parempaa latausterapiaa kuin matkustaa pohjoiseen ruskaa katsomaan.

Istua körötellä linja-auton penkillä kellon kierron ympäri, pysähtyä muutaman kerran jaloittelemaan, ja taas kiivetä kulkupelin ahtaalle penkille.

Riemuahan se on, varsinkin sitten, kun alkavat maiseman värit kirkastumaan sateentihkun jäljiltä. Taivaalle nousee sateenkaari ja koputtelee ilta-auringon värjäämää tunturinkylkeä.

Perillä, hämärtyvässä illassa, saa kävellä katettuun pöytään ja kauhoa lautasen täyteen tukevaa muonaa.

Voi asettua taloksi, vääntää saunan kiukaan päälle. Taputella sohvalla pulleata vatsaa ja vartoilla saunan lämpiämistä.

Kaiken kruunaa se kun televisiossa, kaiken kansan silmien edessä vedetään kansanterveysprofessoria "kölin alitse."

Ei se voi ja kovat rasvat olekaan syyllisiä kaikkeen pahaan. Ei ole todistettu, eikä todisteta nytkään niiden kaikkivoipa turmiollisuus. Kolesterolipilleritkin vaikuttaisivat olevan vain pääosin terveysbusineksen rahastusta.

Eikö olekin onnea, kun saunan päälle, voi ottaa hyvällä omalla tunnolla tölkin tai pari olutta. Napostella muurikassa voissa paistettuja muikkuja. On ne niin hyviä.

Kellahtaa pimeyden hetken saapuessa vuoteeseen ja ajatella miellyttäviä ajatuksia. Niitäkin löytyy kun oikein pinnistelee.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen sitä mieltä että ihminen tarvitsee näitä kaikkia.sokeri,suola,rasva,hiilihydraatit ym. mutta kaikkea kohtuudella.Vie se vesikin hengen jos liikaa juo.

Veikko Järvinen kirjoitti...

Tottapa haastat.

Kohtuus kaikessa !

hikkaj kirjoitti...

WS

Etpä tainnu löytää Tepun Majoille? ;)

http://hikkaj.blogit.kauppalehti.fi/blog/20349/lapissa-ja-nordkapissa