lauantai 11. lokakuuta 2008

Kansa saa päättää !





Alkaa hiukan vauhti paranemaan, varaa ehdokkailla vielä on. Siis parantaa kampanjointiaan.

Palasin kotiin aamulenkiltä vatsa täynnä erinomaista hernekeittoa, Sitä Koiton aukiolla tarjoili vapaaseurakunta.

Oli asettautunut sopivasti "Vasurien" viereen. Laakson Eskollekkin näytti hyvin kelpaavan "hengenmiesten" rokka. Meni mies hiukan hämilleen kun sopanjakaja pyysi liittymään heidän"puolueeseensa"

Taustalla seurasi haukankatseella asioitten etenemistä Asikaisen Harri. Mitähän kertoo uutta blogissaan. Eero Väyrynen sitä sitten varmaan puolestaan kommentoi. Sillä tapaa sitä sitten vasemmisto ja oikeisto yhdessä kättä lyövät.

Seurakunnan väki puolestaan sai vasurien vaunulla kahvia ja piparia. Sehän on sitä yhteiseloa johon olisi vaikeina aikoina kaikkien pyrittävä. Sitten kansa kuitenkin valittaa kun politiikot "kähmii" ja "hyväveli" verkosto junailee.

Eivät ottaneet soppakuppia käteensä pikimustat miehet, olisivatko olleet jotain pelureita tai koulutettavia. Kohteliaasti soppaa jakava romaanimies sitä heille tarjosi. Ohitse kävelivät mokomat. Soppamies vain sanoi lopuksi:

- Hei, kävelitte juuri onnenne ohitse.

Ei reagoinut ulkomaaan mies, liekö ymmärtänyt kaunista suomenkieltä lainkaan.

Aivan kaikki eivät nöyrtyneet, tosin toisesta vaalisanansaattajaryhmästä Lehtisen Villelle, (SDP) näytti keitto maistuvan. No - Ville on iso mies ja energiaa vaatii moottori liikkeellä pysyäkseen.

Ryhmässä on sitten varmasti mukavampaa tehdä vaalityötä, jotenkin taitaa jopa olla turvallisempaakin.Tiukassa keskustelussa on sitten apu lähellä, ohjaamassa keskustelua uusille urille.

Toisenlaisen konstin oli keksinyt (keskustan) ehdokas, oli parkeerannut pakettiautonsa, tietenkin iso numero kyljessä (jota en kerro) Waltikan rantatielle. No sehän on kevyenliikenteen väylä.

Mukana oli peräkärry ja harava jolla innokkaasti lehtiä haravoitsi. Kaksi pikkunassia oli auton vierellä ja iloisesti käsi pystyssä tervehtivät ohikulkijoita.

Hyvä oivallus sinänsä, yksilösuoritus.Täyttäköön talkoohenki maan. Tosin sillä on paha tapa hiipua aina vaalirumban jälkeen.

Keskustan ehdokkaista on peräti 14 ilmoittanut itsensä sitoutumattomaksi. Kun sillä listalla on 21 ehdokasta, sitoutumattomien määrä on sitten melkoinen. Peräti kummastusta herättävä.Eikö vain ?

Missä luuraa kokoomus ja perussuomalaiset. Ei pojat, tuo peli ei vetele. Uutta on keksittävä.No -tosi hyvinhän ne kansalliset seniorit yleisölle liikuntahallissa tanssivat. Pahus että ei ollut numeroita näkyvillä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En ole ennen sivuillasi käynytkään. Kauniita kuvia ja asiallisia tekstejä. Mukava lueskella.

Erkki Jormanainen kirjoitti...

Huikea kuva.