sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Karjalatalolla

Piippukylän mies pakkasi itsensä ja emännän autoon ja körötteli Helsinkiin sukukokoukseen. Karjalatalo Käpylän kaupunginosassa oli kohteena. Löytyihän se navigaattorin avulla ja kun emäntä ei turhaa opastanut.

Väkeä oli saapunut ilahduttavan runsaasti, Laatokka-saliin jouduttiin kantamaan lisäpenkkejä, ja tilassa oli sopivan tiivis tunnelma. Sukujuhlassa kun oltiin, piti se aloittaa tietenkin yhteisellä ruokailulla. Karjalanpaisti oli noutopöydästä otettavissa. Hyvin teki sekin kauppansa.

Sukujuhla oli musiikkivoittoinen, julkistettiinhan siellä nyt sukulaulu, joka pariin kertaan yhteisesti laulettiin , sujuihan se. Laulun sanat olivat Tapani Jormanaisen käsialaa ja sävellys Heli Jormanaisen & A.P Erosen.

Toinen tilaisuuden kohokohta oli sukukirjan julkaisu, painotuore teos teki hyvin kauppansa.Kirjan on toimittanut Tuula Kiiski. Lisäkertomuksia ja sisältöä se tullee vuosien saatossa saamaan. Runkona tulevalle se on erinomainen.

Osa juhlaväestä jäi pitämään kokousta, jossa tehtiin päätöksiä tulevasta. Omien kiireiden vuoksi lähdimme kohden Piippukylää. Seuraava sukujuhla on jälleen kahden vuoden päästä, paikka ja aika selviävät aikanaan. Hyvä niin...





3 kommenttia:

Erkki Jormanainen kirjoitti...

Oli mukava lukea raportti. Ite en ollut, kun ei sua laiskuuvelta ietii.

Veikko Järvinen kirjoitti...

Kuuleppa, olet kyllä sukukirjan sivuilla, ihan omana pikku palstana.

Taisi olla Mikkelin Pentin tekosia.

Otsake on.

Erkki Jormanainen-vahvasti mukana Kiteen kaupungin kehitystyössä. Sivu 86

;-) Tälläistä tämä elämä on...

Erkki Jormanainen kirjoitti...

Jopa johtaa sukukirjassa otsikko harhaan. Pitäisi olla, että Jormanaisen henkilökohtaisesta vastustuksesta huolimatta...