torstai 17. huhtikuuta 2008

Nyt se tuli


Kauan se kesti odottaa, monellakin. Siis LIDL on tullut kaupunkiin. Rautatieaseman viereen nousi tuo kaupparakennus. Ulkonäöltään samanlainen kuin muutkin.

Hintatietoinen asiakas saa nyt sitten hyvitystä suoraan ostostensa loppusumman muodossa. Toivottavasti se on sitten kilpailukykyinen pitkään. Kilpailuahan se väistämättä lisää, ja kuluttaja saa myös osansa hyödystä.

Avajaiset olivat aamulla kello 9 ja silloin vielä oli parkkipaikalla tilaa. Ajoin ohitse klo 11 aikaan ja silloin oli piha täynnä. Liikenteenohjaus oli risteyksessä huomioliiviin pukeutuneiden miesten käsissä.

Antinniemen asukkaat ovat epäilleet että liikenne saattaa vaikeuttaa heidän kulkuaan. Ainakin tämänpäiväisen valossa, pahimpaan aikaan he olivat oikeassa. Joistain autoista oli havaittavissa jopa etusormen näyttöä.

Tietenkin tuo ruuhkautuminen helpottuu ajan kuluessa, ellei, - on kaupungilla pohdittavana uusia järjestelyjä asian hoitamiseksi. Ei tuosta paikasta saa vakituista "sumppua" muodostua.

On hyvä asiakkaan kannalta että tuonkaltainen liike tuli paikkakunnalle. Kaikille asiakkaille hinnat ovat samat. Ei tarvitse heiluttaa mitään kanta-asiakasläpyskää saadakseen jotain ns. etua. Riittää kun seuraa ja vertaa hintoja, sekä tekee niiden perusteella oman ratkaisunsa.

Avauspäivä oli aurinkoinen pitkästä aikaa. Olisikohan siinä jotain symboliikkaa olemassa ?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ruuhkat ja kommellukse sattuivat niistä parhaansa päivät nähneistä sokeista ja kuuroista liikenteenohjaajista. Ei millään pahalla, mutta, mutta...
Oranssi vilkku on siitä hyvä koska olivat ainoat valot joissa liikenne muuten sujuu.
Kirjoitapa Weijo juttu siitä mistä Koskin punainen aalto johtuu. Täällä ei pääse mistään valoista läpi pysähtymättä. On aika rankkaa kuskille, autolle, ilmastolle.

---
Itä-rajalta tulee lahjakkaita kirjoittajia.
Kiitos sulle Kiihtelysvaara!