sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Talven riemuja

Vironpoikien tyylinäyte.

Pakkasten mentyä tälläerää ohi, sai se ulkoilijatkin liikkeelle. Kävin jututtamassa kahta vironpoikaa jotka olivat lähteneet kalaonnea koittamaan. Kyselin myös jään vahvuutta, oli yli 10 senttiä. Varoittelin kuitenkaan edemmäs menemästä. Edessä olisivat petolliset virtauspaikat. Varustus oli muutenkin pojilla kelvollinen. Luksusta pilkkijakkaraan verrattuna oli muoviset puutarhatuolit.

Kovasti kyselivät hyviä kalavesiä, neuvoin sen minkä taisin. Näillä nurkilla on toki kalaa mutta myös vaarallista virtaamaa. Pojat lupasivat etteivät kauemmaksi mene.

*****

Sitten vuorostaan paikallista taiteilua Putaansillalla.

Tyylinäyte 1

Tyylinäyte 2

Putaansillan kaide houkutteli nytkin poikia lumilaudalla lasketteluun. Samat pojat olivat varmaan asialla jo viime talvena. Paikalla oli oikein kameramieskin filmaamassa laskuja. Samaa sain tehdä minäkin.

Talvi on nyt parhaimmillaan. Kevät koputtelee jo nurkan takana. Ei mene kuin kaksi ja puolikuukautta niin koivu saattaa olla hiirenkorvalla.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pojat on poikia. Kaiteella lasku ei meikäläiseltä onnistu,pilkkiminen kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

viron pojat ymmärtää mukavuuden päälle

Veikko Järvinen kirjoitti...

Vironpoijat osa ottaa ulkoilun oikealla asenteella. Ei nuo muovituolit paljoa paina.Saattaa jotain tosin kummastuttaa että virosta astikko ovat tuoneet. :)